Skiplezier op alle niveaus met Kriski

Wintersport Kriski | LetsBook.be

All-in skivakanties

De all-informules van Kriski vertalen zich in perfect begeleide skivakanties. Met een focus op familiereizen. Vlakbij het hotel vind je steeds groene en blauwe pistes voor kinderen en beginners, maar ook de gevorderde skiër komt bij Kriski aan zijn trekken. Deze skireizen omvatten evengoed uitdagende pistes, steile afdalingen en adrenalinekicks voor daredevils. Kriski zorgt voor gediplomeerde skimonitoren, veilige en bekwame skibegeleiding, een uitmuntende kinderopvang, assistentie bij het huren van uw skimateriaal, ambiance tijdens de après-ski, professionele bijstand bij eventuele problemen … Een all-in skivakantie om nooit te vergeten!

 

Ischgl – Oostenrijk

Ischgl, het bekendste en het meest bruisende skigebied in Oostenrijk. De ‘Ischgl-filosofie’ is eenvoudig maar duidelijk: moderne liften, brede goed geprepareerde pistes, lekker eten en een knallende après-ski. Elke avond barst het feest los met als hoogtepunten verschillende ‘Top of the Mountain’ concerten. Een openluchtconcert boven op de berg waar steeds opnieuw grote namen opduiken. Voor The Stones, Tina Turner, Sting, The Pussycat Dols, Alecia Keys, Kylie Minogue en vele anderen is Ischgl geen onbekende meer.

 

Alpendorf – Oostenrijk

Alpendorf, centraal in het Salzburgerland, is één van die dorpen waarbij je meteen denkt: “Typisch Oostenrijks” en waar je bovendien heerlijk kunt skiën. De skilift brengt je vanuit het dorp naar een hoogte van 1.900 m. Hoog genoeg om de mooie afdaling terug naar Alpendorf in te zetten, of om door te skiën naar Wagrain en Flachau. In het hele gebied heerst een gemoedelijke sfeer en is gezelligheid troef tijdens de traditionele après-ski.

 

Tre Valli – Dolomieten Italië

Moena, San Pellegrino, Falcade. Samen maken ze deel uit van het skigebied Tre Valli, middenin de Trentino Dolomieten en opgeteld zijn ze goed voor 100 km geprepareerde brede pistes. Wachttijden aan de skiliften? Daar hebben ze hier nog nooit van gehoord, zelfs niet tijdens de krokusvakantie. Skiën in Tre Valli betekent comfort, een prachtige omgeving, genieten van sneeuw en zon en zorgeloos op vakantie gaan.

 

In the picture: Skisafari West-Canada

Kies voor een ‘once in a lifetime experience’ en boek jouw skireis naar Canada! Laat de adrenaline stromen tijdens heerlijke, poudreuze afdalingen in de ongerepte natuur, voel je de koning te rijk terwijl je in de watten wordt gelegd door de warme Canadese gastvrijheid en logeer in typische lodges temidden van de natuur. Met een comfortabele huurwagen reis je van het feeërieke Lake Louise naar het ongerepte Panorama en nadien het charmante Fernie tegemoet.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze wintersportvakanties? Of meer info over andere skigebieden in Oostenrijk, Italië, Frankrijk of Zweden?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak       Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Wintersport” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]