Praktische informatie

BIJ LETSBOOK.BE WORDT LOYALITEIT ECHT BELOOND - SPAAR & WIN

Deel je vakantiefoto’s
& maak kans op een waardebon

Post je vakantiefoto’s op sociale media met de hashtag #letsbookbe (zonder puntje) en @letsbook.be (met puntje) en maak kans op leuke prijzen. 
 
Op ons jaarlijks event trekken wij maar liefst 12 waardebonnen van 50 Euro cumuleerbaar met je gespaarde loyaliteitspunten!

Schrijf een review
&

maak kans op

Tevreden van ons team, goede service gekregen en een leuke vakantie gehad. Mogen wij dan maximaal 5 minuutjes van jullie tijd vragen om een fijne review te schrijven! 
 
Leuk voor jullie en leuk voor ons! Jullie worden beloond met 10 extra loyaliteitspunten* (10 punten = 10 Euro) 

Gezondheid & inentingen

Als je op reis vertrekt, contacteer je best je huisarts voor persoonlijke informatie over te nemen gezondheidsmaatregelen.

Voor meer algemene informatie kan je ook altijd terecht op:

Reisdocumenten & reisadvies

Het is de verantwoordelijkheid van elke reiziger om ervoor te zorgen dat hij of zij de nodige reisdocumenten bij zich heeft en op de hoogte is van de nodige reisformaliteiten in binnen- en buitenland.

Reisverzekering

Een goede reisverzekering is absoluut noodzakelijk als je reist. Mocht je geen bijstands- en/of annulatieverzekering hebben, vraag er ons zeker naar. We helpen je graag.

Noodnummer VAB Reisbijstand
in België: 078 222 222
naar België: 0032 (0)3 253 65 65

Meer vragen?

Mocht je nog meer vragen hebben of extra informatie wensen, geef ons dan zeker een seintje. We helpen je graag persoonlijk verder.