Club Med Skivakantie AlpenSkivakantie Alpen met Club Med | LetsBook.be

Verkies je de Franse, Italiaanse of Zwitserse Alpen voor je skivakantie? Al eens aan Club Med gedacht met zijn twintig Clubdorpen in de bergen.

[columns] [span4]

[/span4][span4]

[/span4][span4]

[/span4][/columns]

 

NIEUW: Club Med Grand Massif Samoëns Morillon – open sinds december 2017

Dit unieke Clubdorp biedt een adembenemend uitzicht van 360° op de Alpen en ligt in het hart van het Grand Massif-skigebied, op 1 uur 15 minuten van Genève en 35 minuten van het station van Cluses. Ouders en kinderen, gevorderden en beginners: iedereen kan zich uitleven op de 265 km aan pistes, die de vijf skigebieden van het domein met elkaar verbinden. Het belooft een echt paradijs te worden voor gezinnen. Dit splinternieuwe Club Med resort opent in december voor het eerst zijn deuren. Ben je erbij?

 

In avant-première: ontdek al voor de opening de gloednieuwe Club Med Grand Massif Samoëns Morillon in dit filmpje:

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=I2P3ySppWm8″ width=600 height=300 ]

 

Club Med Chaletappartementen Valmorel

Zodra je je Club Med chalet binnenstapt, word je omgeven door een zachte warmte en ruik je het larikshout in de haard. De verantwoordelijke conciërge leidt u rond door de kamers. De grote leefruimte is gezellig en verfijnd aangekleed, en het uitzicht is sprookjesachtig. Morgenvroeg wordt uw ontbijt geserveerd in uw chalet, net zoals u wou. Wie skilessen neemt, trekt daarna naar zijn groep of privémonitor (mits toeslag). De anderen klikken hun schoenen in hun ski’s en glijden rechtstreeks de pistes op.

 

Club Med Peisey-Vallandry

“In de kerstperiode ziet Club Med Peisey-Valandry er sprookjesachtig uit: de versieringen, de lichtjes, de muziek, de animatie… En zeker op kerstavond wordt het Clubdorp helemaal ondergedompeld in een magische sfeer. Dan organiseren we een groot feestelijk aperitief, een uitgebreid diner en een show over de magie van Kerstmis. Op 25 december komen alle kinderen ’s ochtends samen om de cadeautjes van de Kerstman open te maken.” – Gilles Lacrampe, Chef de Village van Peisey-Vallandry, Kerst 2016.

 

Club Med Happy First -15%

Op 14, 15 en 16 maart kan u bij Club Med profiteren van het Happy First -15% aanbod, het beste gegarandeerde aanbod* voor volgende winter. Aanbieding geldig op alle clubdorpen, cruises en data, met kortingen tot € 700 per persoon. De focus ligt voornamelijk op schoolvakanties en de populairste bestemmingen.

 

Mis deze aanbieding niet! Wees er als de eerste bij en reserveer nu al uw wintervakantie 2018-2019 met LetsBook.

 

Meer inspiratie? Download hier alvast het Club Med Magazine »

club-med-magazine-winter-2018-2019-happy-first-15-letsbook-be

   Download Club Med Magazine

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze wintersportvakanties van Club Med? Of meer info over Zwitserland, Frankrijk, Italië of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Wintersport” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]