Gezien de situatie van dag tot dag, van uur tot uur verandert, worden alle reizen naar het buitenland momenteel afgeraden door de Belgische overheid. We zijn druk in de weer om alle geboekte reizen voor de komende dagen en weken op te volgen en onze klanten te informeren met betrekking tot de mogelijkheden.

Je reis is bij ons in goede handen, je gezondheid primeert nu en wij stellen alles in het werk om je zo spoedig mogelijk te contacteren. We doen er in elk geval alles aan doen om alle reizen op te volgen in volgorde van urgentie.

Bedankt alvast voor je begrip als je wat geduld moet hebben. Het zijn uitzonderlijke omstandigheden voor ons allemaal.

Voor verdere inlichtingen stuur je best een mailtje naar letsbook@letsbook.be.

 

Gesloten deuren, wel steeds bereikbaar

Ook wij gaan tot nader order achter slot en grendel … en zijn enkel bereikbaar via mail op letsbook@letsbook.be of via ons noodnummer voor dringende zaken tot nadere berichtgeving.

Ondertussen worden uw dossiers nauw opgevolgd volgens belangrijkheid qua vertrekdatum. Het heeft geen zin om te bellen voor een dossier van bijvoorbeeld mei 2020!

Zoals steeds hebben alle klanten van Letsbook.be in huidige coronacrisis maar ook met faillissement Neckermann, Thomas Cook, Stakingen, vulkaanuitbarstingen, 9/11 … om er maar een paar te noemen steeds oplossingen aangeboden gekregen.

Ons nummer wordt misbruikt door online klanten vandaar alles via ons vertrouwd e-mailadres letsbook@letsbook.be, zo filteren we wat dringend is. Cru maar online boeken is #zoekhetzelfuit

Indien echt noodzakelijk de kapitein zijn gsm-nummer is: +32 477 77 95 61.

 

TUI-vakantie geboekt?

 

Voor verdere inlichtingen stuur je best een mailtje naar letsbook@letsbook.be .

 

Updates Reisadvies Buitenlandse Zaken

Buitenlandse Zaken volgt de situatie nauwgezet op en past zo nodig de reisadviezen aan. Hieronder de link naar de up-to-date mededelingen voor alle landen van de wereld:

Bijkomende vragen?

Voor alle bijkomende vragen in verband met het Coronavirus verwijzen wij naar:

Alle Belgen worden aangeraden om hun reis te registreren via www.travellersonline.diplomatie.be.