Luxe winterzon vakantie Dubai – Abu Dhabi

Prijs

Op aanvraag

Nood aan exotische zon en zelfverwennerij? Dan is Dubai met tal van rechtstreekse vluchten vanuit Brussel de ideale bestemming voor een luxe winterzon vakantie, een zonnige cruise, een city break tussendoor of een rondeis door de Verenigde Arabische Emiraten.

Categorie

Deel dit bericht

Ideale winterzonbestemming

Dubai is een ideale bestemming voor een strandvakantie in onze winter, waar u nog steeds kan genieten bij een 20 tot 25 graden.

Heeft u iets meer tijd? Waarom niet combineren met Abu Dhabi? Abu Dhabi is veruit de grootste deel-emiraat van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en staat synoniem voor heel wat cultuur en historische bezienswaardigheden.

Relax of city break?

Dubai spreekt tot de verbeelding. In enkele decennia zijn de traditionele bedoeïenen- en islamcultuur er verrassend samengesmolten met de westerse levensstijl. De magische woestijn, de levendige soeks en de galmende minaretten staan in fel contrast met de hypermoderne luxe resorts en shoppingcentra. Telkens weer slaagt deze stad van superlatieven erin het ondenkbare te realiseren. Net wanneer je dacht dat het niet meer gekker kon, beleef je in Dubai de ultieme winterzon vakantie.

Jouw ideale vakantie naar Dubai of Abu Dhabi

Groepsreis, individueel of zelfs een cruise? Vertel ons gerust hoe jij Dubai wil ontdekken, we maken er graag een droomreis naar wens van.

Luxe winterzon vakantie Dubai – Abu Dhabi

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We contacteren je zo snel mogelijk.

Foto's