Luxe strandvakantie op Mauritius

Prijs

Op aanvraag

Droom je van een paradijselijke strandvakantie op Mauritius, Réunion, Madagaskar of een andere tropische bestemming in de Indische Oceaan? Met Air Belgium kan je rechtstreeks naar Mauritius vliegen en aansluitend met Air Mauritius naar eilanden in de buurt! Of combineer met een safari in Zuid-Afrika.

Categorie

Deel dit bericht

Mauritius: het paradijs

Mauritius is een idyllisch eiland met prachtige witte stranden en azuurblauwe wateren, maar ook een verrassend groen en kostbaar hinterland. Ontdek ongerepte landschappen, weelderige vegetatie en panoramische vergezichten. Laat je bovendien onderdompelen in een smeltkroes van culturen die samen een levendige sfeer creëren. En de culinaire ontdekkingsreis die je te wachten staat is de kers op de taart.

Rechtstreekse vluchten Mauritius

Air Belgium dat rechtstreeks vanuit Zaventem naar Mauritius vliegt, heeft nu een partnership met de prestigieuze nationale luchtvaartmaatschappij Air Mauritius gesloten.

Hierdoor kan je voortaan via Mauritius ook vlot verder naar andere droombestemming vliegen in de Indische Oceaan zoals Madagaskar, Rodrigues en Réunion.

Combinatie safari Zuid-Afrika & strandvakantie Mauritius

Ook kan je vanaf nu een Zuid-Afrika safari makkelijk combineren met een strandvakantie op Mauritius. Vlieg met Air Belgium bijvoorbeeld rechtstreeks van Brussel naar Johannesburg voor een safari in Zuid-Afrika. Vlieg daarna met Air Mauritius van Zuid-Afrika naar Mauritius en keer met Air Belgium uiteindelijk rechtstreeks terug naar Brussel.

Welke vakantiedromen kunnen we voor u waarmaken? Laat het ons weten!

Luxe strandvakantie op Mauritius

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We contacteren je zo snel mogelijk.