Citytrips Amerika

Prijs

Op aanvraag

Amerika ontdekken? En je wil misschien niet een volledige roadtrip ondernemen? Dan stellen we jullie graag onze citytrips USA voor, inclusief New York City! We adviseren jullie vakkundig en met passie om 100% personaliseerbare reizen te creëren volgens je wensen.

Categorie

Deel dit bericht

Citytrips New York City


New York, de meest bezochte stad van de Verenigde Staten, is boordevol verrassingen en bij elk bezoek beleef je iets nieuws.

Van het bruisende Times Square tot het torenhoge Empire State Building en het alternatieve Brooklyn, New York heeft voor elk wat wils. We stellen 3 thema’s voor om New York op jouw manier te ontdekken: Traditioneel, met de familie of extra luxueus.

Citytrips Washington, DC


Washington DC, de hoofdstad van de Verenigde Staten, is onder geschiedenisfanaten al langer een favoriete bestemming.

Washington DC heeft ook talrijke levendige en hippe buurten zoals Georgetown, The Wharf, Penn Quarter en leuke activiteiten om te ervaren. Ontdek de National Mall met zijn memorials, overdag of ‘s avonds wanneer deze prachtig verlicht zijn. De talrijke musea van wereldklasse en de schatten die er zich in bevinden zijn veelal gratis te bewonderen. Als je nu onder vrienden, als koppel of met de familie reizen, Washington, DC weet iedereen te bekoren.

Citytrips Chicago


Chicago, gewezen hoofdstad van de Amerikaanse maffia, de bakermat van de moderne Amerikaanse architectuur, thuisbasis van de Chicago Bulls, The Windy City kent een heel rijke geschiedenis.

Of je nu deze geschiedenis willen ontdekken, live wil genieten van de invloedrijke Chicago blues en de Chicago-style jazz, langs de kade wil wandelen om Lake Michigan te bewonderen, shoppen langs de Magnificient Mile of tijdens Saint-Patrick’s Day voor de gelegenheid op de groene Chicago River wil varen, een citytrip in Chicago is altijd een schot in de roos!

Citytrips Amerika

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We contacteren je zo snel mogelijk.