Anders dan Anders rondreizen: 4 favorieten uit nieuwe brochure

Prijs

Op aanvraag

De nieuwe brochure van Anders dan Anders is er. Boordevol inspirerende reisprogramma’s. We selecteerden alvast 4 van onze favoriete rondreizen.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

SELECTIE UIT HET RONDREIZEN-AANBOD VAN ANDERS DAN ANDERS

Uit het uitgebreide aanbod reisprogramma’s van Anders dan Anders helpt Letsbook  je graag het programma kiezen die best bij je wensen past. We selecteerden alvast 4 van onze favoriete reizen als inspiratie.

  • Kirgizië, Kazachstan & Oezbekistan
  • Saoedi-Arabië
  • Peru
  • Jordanië

KIRGIZIË, KAZACHSTAN & OEZBEKISTAN

18-daagse rondreis met Anders dan Anders

De Centraal Aziatische regio kent een rijke geschiedenis en dat zul je tijdens deze rondreis uitgebreid ervaren. Van de semi-nomaden en tradities in Kirgizië tot de architecturale parels en mythische madrassa’s van de zijderoute.

RONDREIS SAOEDI-ARABIË

12-daagse rondreis met Anders dan Anders

Deze nieuwste rondreis laat je kennismaken met de culturele hoogtepunten van Saoedi-Arabië, van de woestijnstad van de Nabateeërs: Hegra, Dadan en zijn leeuwentombes tot de lemen spookstad Al’Ula en het oude stadsgedeelte Al Balad in Jeddah.

RONDREIS JORDANIË

11-daagse rondreis met Anders dan Anders

Tijdens deze rondreis door Jordanië maak je kennis met de Romeinse grandeur te Jerash, Arabische fresco’s uit de 8ste eeuw, de arendsnesten van Saladin en de kruisvaarders. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden en voel je even Lawrence of Arabia.

PERU

21-daagse met Anders dan Anders

Deze actieve reis neemt je mee van de Peruviaanse jungle in Iquitos naar indrukwekkende Inca bolwerken in de majestueuze Andes. Noord en Zuid komen beide aan bod en zorgen ervoor dat zowel de natuur- als de cultuurliefhebber niet op zijn honger blijft zitten.

Anders dan Anders rondreizen: 4 favorieten uit nieuwe brochure

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We contacteren je zo snel mogelijk.