Op grote reis naar Kenia, Australië en Mexico

Wereldreizen TUI - Op grote reis naar Kenia, Australië en Mexico | LetsBook.be

Wereldreis Afrika

Volg de Grote Trek van de gnoes vanop de eerste rij in de Masai Mara tijdens je wereldreis in Kenia. En vanop een boot op de Choberivier in Botswana observeer je de wilde dieren die bij valavond aan de oevers komen drinken. In Zambia maken de Victoriawatervallen een grootse indruk als ‘de rook die dondert’.

 

Wereldreis Azië en Oceanië

De natuurverschijnselen Ayers Rock, Alice Springs en Blue Mountains National Park bezorgen je een prachtige wereldreis naar Australië. Ook Indonesië heeft op vlak van natuur heel wat te bieden: Sumatra, Sulawesi en het levende museum Bali zijn slechts het topje van de ijsberg. Of liever een wereldreis naar China, Nieuw-Zeeland of Maleisië?

 

Wereldreis Latijns Amerika

In Argentinië ontdek je bruisend Buenos Aires als geboorteplaats van de tango. Of geniet tijdens je wereldreis naar Mexico van Palenque, één van de mooiste sites midden in een stukje ongerept oerwoud. En tijdens boottochten op de kanaaltjes van Tortuguero in Costa Rica zie je exotische dieren van wel erg dichtbij.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze wereldreizen? Of meer info over ChiliCubade Verenigde StatenBraziliëJordanië Zuid-AfrikaCanada of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Wereldreizen” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]