Corendon: specialist vliegvakanties Turkije, Griekenland en Spanje

Vliegvakanties Corendon - Turkije, Griekenland en Spanje| LetsBook.be

Turkije

De Turkse kustlijn is onweerstaanbaar mooi vanwege de prachtige zandstranden, wuivende palmbomen en azuurblauwe wateren. Verder is de rijke geschiedenis waarschijnlijk de grootste schat van Turkije. Overal in het land zijn spectaculaire monumenten en opgravingen te vinden afkomstig uit verschillende historische perioden. Zoals de antieke stad Aspendos, waar een goed bewaard en indrukwekkend Romeins Amfitheater te zien is.

 

Griekenland

Griekenland is letterlijk een enorme archeologische vindplaats. Het land wordt al sinds de prehistorie bewoond, waardoor er in alle hoeken van het land sporen van menselijke beschavingen te vinden zijn. Tijdens uw vakantie in Griekenland is de historische stad Knossos op Kreta zeker een bezoek waard, vermoedelijk is dit de oudste stad van Europa.

 

Egypte

Wie aan een vakantie in Egypte denkt, denkt aan de eeuwenoude, mysterieuze piramides. Ze zijn het meest krachtige en blijvende symbool van de oude Egyptische beschaving. Net buiten de hoofdstad Caïro staan de Piramides van Gizeh, die tot de bekendste en oudste bouwwerken van de mensheid behoren. De grootste piramide, de Piramide van Cheops, is het enige overgebleven wereldwonder van de 7 wereldwonderen.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze vliegvakanties? Of meer info over Indonesië, Macedonië, Curaçao, Cyprus, Gambia, Portugal, Bulgarije of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”4 Sun” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]