Op zoek naar een perfect uitvalsbasis in Denemarken, Nederland of Zweden?

Vakantiehuizen Novasol - Op zoek naar een perfect uitvalsbasis in Denemarken, Nederland of Zweden? | LetsBook.be

Vakantiehuizen Denemarken

Heerlijk wandelen, fietsen en genieten van vele kilometers strand kan perfect in Denemarken. Er is enorm veel te zien in de prachtige hoofdstad Kopenhagen, en natuurlijk de parken zoals Legoland, Djurs Sommerland en BonBon Land. Novasol zorgt voor korting op toegangskaarten voor alle drie deze parken. Vraag ernaar.

 

Vakantiehuizen Nederland

Het vlakke land van Nederland biedt met zijn vele kanalen, rivieren en meren een fantastische vakantie dicht bij huis. Vakantiehuizen in Nederland vind je in alle provincies, van appartementen aan de kust tot aan luxe vakantievilla’s in Overijssel. In onder andere Friesland zijn vele leuke zeilevenementen te bezoeken tijdens je vakantie in Nederland. In Nederlands Limburg lonken de terrasjes en goede restaurants, ideaal voor een culinaire vakantie.

 

Vakantiehuizen Zweden

Zweden is een zeer rustig en ruim opgezet land met mooie vergezichten en prachtige natuurgebieden. De ruimte en rust in dit land wordt afgewisseld door leuke steden met bijzondere winkels met het bekende Zweedse design. Bezoek met de kinderen het huis van Pippi Langkous en haal er jeugherinneringen op. Vakantiehuizen in Zweden vind je in het hele land, waaronder een groot aantal in het populaire zuiden van Zweden. Wist je dat je ook bijzonder goed kan wintersporten in Zweden?

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze vakantiehuizen van Novasol? Of meer info over vakantiehuizen in België, Noorwegen, Italië, Spanje, Duitsland, Bulgarije, Frankrijk, Oostenrijk of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Vakantiehuizen” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]