De ideale verblijfplaats in Frankrijk, Oostenrijk en Kroatië

Vakantiehuizen Interhome - Wintersport chalet, villa met zwembad of vakantiehuis aan zee? | LetsBook.be

Vakantiehuis in Frankrijk

Zin in een citytrip naar Parijs? Wil je gaan skiën in de Franse Alpen? Flaneren aan de Côte d’Azur of gaan surfen in Biarritz? Frankrijk is een prachtig land om in te vertoeven. Bepaal uw ideale verblijfplaats in ‘La Douce France’ en boek een vakantiehuis in Frankrijk. Beleef zowel in de zomer als in de winter de mooiste vakanties.

 

Chalet in Oostenrijk

Wie denkt aan Oostenrijk, denkt natuurlijk meteen aan de prachtige Alpen: talrijke bergen en frisse berglucht. Huur een gezellig winter chalet in Oostenrijk om er te gaan skiën of te langlaufen. In de zomer kan je er tal van wandeltochten maken, onder andere in Tirol, fietsen in de gezonde berglucht en ’s avonds uitblazen in je chalet met uitzicht op een prachtig meer.

 

Vakantiehuis in Kroatie

In het binnenland van Kroatië kan je wandelen in één van de mooie nationale parken met zijn rijke fauna en flora. De Kroatische Adriatische kust is 5.800 km lang en heeft meer dan 1.000 eilanden. Huur een vakantiehuis in één van de mooie kustplaatsjes zoals Umag of Novigrad. Voor een citytrip kunt u terecht in Zagreb. Of bezoek andere mooie steden zoals Split of Dubrovnik in Dalmatië.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze vakantiewoningen van Interhome? Of meer info over vakantiehuizen in Spanje, Zwitserland, België, Italië, Luxemburg, Duitsland, Portugal, Tsjechië of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   

[iframe src=”https://www.interhome.be/zoeken/?iniframe=1&partnerid=BE1000274″ width=”100%”]


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Vakantiehuizen” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]