Vakantiehuizen Frankrijk, België en Italië

Vakantiehuizen Belvilla - Vakantiehuizen in Frankrijk, België en Italië | LetsBook.be

Frankrijk

Genieten van de kust vanuit een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, tot rust komen op het platteland vanuit een vakantiehuis in de Provence, luieren aan de rand van je privézwembad van het vakantiehuis in Bretagne, wandelen in de bergen vanuit je vakantiehuis in de Ardèche… welk soort vakantie je ook wenst, het begint met je eigen vakantiehuis in Frankrijk.

 

België

Ontdek de vele mogelijkheden vanuit één van Belvilla’s vakantiehuizen in België en laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons eigen land. Kies je voor een vakantiehuis in de Ardennen, of één van de vakantiehuizen in Vlaanderen? Van een appartement aan de gezellige Belgische kust of charmant boerderijtje op het mooie Vlaamse platteland, tot een prachtig gelegen authentiek landhuis in Limburg …

 

Italië

Slenteren door de oude straten van één van de vele prachtige steden, zoals Venetië, Rome of Firenze, genietend van de Italiaanse sfeer, winkels, gastronomie… En natuurlijk slapen in een accommodatie in stijl. Want een vakantiehuis waar je je thuis voelt is de start van een perfecte vakantie. Maak kennis met het land en haar inwoners, terwijl je slaapt in een sfeervol vakantiehuis in Italië.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze vakantiehuizen van Belvilla? Of meer info over vakantiewoningen in Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken, Nederland, Luxemburg of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Vakantiehuizen” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]