Stijlvol ontspannen met VIP Selection in Egypte, Griekenland en Thailand

Luxe Reizen VIP Selection - Stijvol ontspannen met VIP Selection in Egypte, Griekenland en Thailand | LetsBook.be

Egypte

Sharm El Sheikh is dé levendige badplaats van Egypte met tal van internationale kwaliteitshotels en luxeresorts. Naama Bay, het kloppende hart van deze vakantiebestemming, heeft een mondaine wandelstraat met veel restaurants, bars en ook boetiekjes. Hurghada verwelkomt zonnekloppers, windsurfers en kitesurfers als uitverkoren bestemming voor een heerlijke vakantie. En wat dacht je van een partijtje golf op een verzorgd golfterrein midden in de woestijn?

 

Griekenland

Op het pittoreske Griekse eiland Corfu vind je charme en een ontspannen vakantiesfeer. Overdag is het een paradijs voor watersporters en bij valavond word je meegevoerd door het bruisende leven van het eiland. Romantische zielen kunnen in Chalkidiki eindeloos flaneren lang kilometerslange witte zandstranden, het geheim paradijs van Griekenland. De luxehotels stralen pure klasse uit en bieden je verwennerij, tal van exclusieve extraatjes en een waaier aan luxueuze ontspanningsfaciliteiten.

 

Thailand

Ook de gouden zandstranden van Thailand laten je vast niet onberoerd. De idyllische baaien, het groene binnenland en de wuivende palmen creëren een paradijselijke setting waar relaxen voorop staat. Hoe je het luieren even voor bekeken? Verleg je grenzen en ga snorkelen of duiken.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze luxe reizen? Of meer info over Brazilië, Spanje, Portugal, de Dominicaanse Republiek, Griekenland, Mauritius, Indonesië, Kroatië of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Luxe Reizen” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]