Genieten met Go Chic: Italië, Bali en Griekenland

Luxe Reizen Go Chic - Genieten met Go Chic in Italië, Bali en Griekenland | LetsBook.be

Italië

Italië zorgt voor exclusiviteit in elke regio. Langs de Adriatische kust geniet je van strandgenoegens, parmaham en parmigiano, Toscane ademt charme, authenticiteit en kunst en Sardinië is een luxebestemming voor de internationale jetset. Ook in de Italiaanse Riviera Ligurië met zijn mondaine Portofino en Barolowijnen is het genieten. Net als in Apulië en Basilicata, een ongerept stukje Italië in de hak van de laars.

 

Bali

Met de beste stranden van Bali – exotisch, en zowel wit als vulkanisch grijs– is Zuid-Bali dé toeristische regio bij uitstek. In Centraal-Bali ontdek je het authentieke dorpsleven, de typische rijstvelden de magische tempels. In het groene, culturele hart van Bali, een ware tuin van Eden. Het bruisende stadje Ubud is het artistieke centrum.

 

Griekenland

Het vulkanisch eiland Santorini is de bakermat van de Cycladische beschaving met witte huizen en daken in pasteltinten. Ook Mykonos biedt de plastische schoonheid van de Cycladen met felle lichtcontrasten, fraaie stranden en een bruisend nachtleven. In de Atheense Riviera vind je de chicste wijken van Athene, aan zee gelegen. Met spectaculaire zonsondergangen vanaf de tempel van Poseidon op Kaap Sounion

 

Exclusief: luxetreinen

Stap aan boord aan één van de meest luxueuze treinen ter wereld. Op de Orient Express herleef je de grandeur, de elegantie en de romantiek van de ‘roaring twenties’, toen reizen nog een avontuur was. In de 9 historische rijtuigen van de Belmond Royal Scotsman ontdek je de woeste schoonheid van Schotland met eeuwenoude kastelen, glorierijke tuinen en befaamde whiskystokerijen. Ook de rijdende paleizen Al Andalus, El Transcantábrico Gran Lujo en El Transcantábrico Clásico ademen pure nostalgie. De excellente service aan boord en de verfijnde keuken zorgen voor een onvergetelijke totaalervaring.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze luxe reizen? Of meer info over Brazilië, Spanje, Portugal, de Dominicaanse Republiek, Mauritius, Indonesië, Kroatië, Cyprus, Slovenië of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Luxe Reizen” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]