Exclusive Destinations: genieten van luxe in Egypte, Dubai en Frankrijk

Luxe Reizen Exclusive Destinations - Exclusive Destinations/ genieten van luxe in Egypte, Dubai en Frankrijk | LetsBook.be

Luxereis Egypte

Aswan, idyllische stad aan de schilderachtige stroomversnellingen van de Nijl, in de buurt van de Botanische Tuinen van het Lord Kitchener-eiland en de bekende Nijlmeter van het Olifanten-eiland. In Luxor beleef je een luxereis naar Egypte in de overweldigende schoonheid van de Karnaktempel en zijn unieke sfinxengalerij. In de exclusieve tophotels van Caïro, Aswan en Luxor geniet je bovendien van heerlijke luxe.

 

Luxereis Dubai

Het iconische Burj Khalifa is als hoogste gebouw ter wereld dé baken van Dubai. En rond ‘Dubai Marina’, de grootste kunstmatige haven van de wereld, is één van de meest gerenommeerde wijken van de stad. Je vindt er de beste restaurants en prachtige complexen voor entertainment. De elegante topresorts zijn bovendien ideaal om te ontspannen op je luxereis naar Dubai.

 

Luxereis Frankrijk

Een elegante kasteel dat uitkijkt op de wijngaarden van de Elzas. Een comfortabel hotel in Bordeaux met een gedroomde combinatie aan golf, gastronomie, wijndegustaties en ontspanning. Of een aangenaam charmehotel in een 17e eeuw bastide, rond Avignon in de Provence? Tijdens je luxereis naar Frankrijk kan je de meest boeiende streken ontdekken vanuit een ideale uitvalsbasis.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze luxe reizen? Of meer info over Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Marokko, Turkije, Thailand, Vietnam of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Luxe Reizen” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]