Kinderdromen komen tot leven in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs TUI - Kinderdromen komen tot leven in Disneyland Parijs | LetsBook.be

Disneyland Parijs: het park

Sprookjes spelen de hoofdrol in vijf ongelooflijke landen gevuld met klassieke attracties, shows en parades. Sta schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten en reis door tijd en ruimte. Met verwondering kijk je naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven ‘Sleeping Beauty Castle’.

 

Attracties en entertainment

De talrijke attracties brengen je oneindig ver en verder, doen je een mysterieus eiland ontdekken, een legendarisch berg beklimmen en veel meer. En vier magische momenten met de Disney figuren tijdens de kleurrijke parades en de bekroonde avondshow vullen je ogen met verbazing.

 

Disney Hotel

Je vindt altijd wel een hotel met een leuk thema, van de wolkenkrabbers van Manhattan tot de steppe van het Amerikaanse midwesten, om te zwemmen, dineren, ontspannen en dromen van alle avonturen die je de volgende dag gaat beleven.

 

Exclusive services

Geniet van de luxe van je eigen suite of Club kamer in een van onze Disney Hotels. Er zijn grote kamers, whirlpools en je krijgt een ‘Disney Hotel Fastpass’ of ‘VIP Fastpass’ waarmee je extra magie kunt beleven dankzij de snelle toegang tot attracties.

 

Extra magische uren

Als eregast profiteer je van toegang tot attracties vóór de officiële openingstijd in het Disneyland Park of, op bepaalde dagen, in het ‘Walt Disney Studios Park’. Met een paar extra uren magie maak je je bezoek nog onvergetelijker!

 

Maak een afspraak

Meer weten over ons aanbod rond Disneyland Parijs en deze extraatjes?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Dichtbij Vakanties” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]