Moezel, Champagne en de Ardennen: genieten dicht bij huis

Dichtbij Vakanties TUI - Moezel, Champagne en de Ardennen: genieten dicht bij huis | LetsBook.be.jpg

Moezel

Even gaan wijnproeven langs de vele wijnleerpaden van de Moezel zal je zeker weten te smaken. Trek je wandelschoenen aan of spring op je fiets en trek doorheen het glooiende landschap vol wijngaarden en prachtige valleien. Romantische ruïnes en imposante burchten, zoals Burg Treis en Wildburg, wisselen elkaar af. Zin in ontspanning? Wat dacht je van zwemmen in het plaatselijke openluchtzwembad of een boottochtje naar Cochem?

 

Champagne

De parelende godendrank in de kelders van de Champagne smaakt ter plaatse extra sprankelend. In het decor van Champagnestad Reims met de kathedraal Notre-Dame is het helemaal genieten. Ontdek de ‘route touristique du Champagne’ met tal van wijndorpjes, de imposante en grootste burcht van Europa in Sedan, ‘Lac du Der’ – een van de grootste stuwmeren van Europa – en de Meusevallei met de ‘Voie verte Trans-Ardennes’.

 

Ardennen

De ideale vakantie hoef je heus niet ver te zoeken. In onze eigen Ardennen smul je van lekkere streekproducten als Ardeense ham, forel, abdijbier, en kazen. Je hebt er fascinerende wildparken, grotten en versterkte kastelen en kan er Kajakken op de Ourthe, de Lesse of de Semois. De bossen zijn het perfect gebied om te wandelen en te mountainbiken. En met onder andere Durbuy, Bouillon en Namen zijn er stadjes genoeg om te bezoeken.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze dichtbij vakanties? Of meer info over de Belgische kust, Brussel, Limburg, Normandië, Elzas, Eifel, Keulen of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Dichtbij Vakanties” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]