Exclusieve uitstapjes naar Londen, Parijs, Barcelona, Venetië en Berlijn

Luxe Citytrips Go Chic - Exclusieve uitstapjes naar Londen, Parijs, Barcelona, Venetië en Berlijn | LetsBook.be.jpg

Londen

De iconische luxehotels in Trafalgar Square, Embankment, Westminster en Covent Garden brengen een geraffineerde samenhang tussen Britse traditie en moderne elegantie. Je ervaart er de klasse van de legendarische, bekroonde ‘afternoon tea’. En in de exclusieve wijk Mayfair geniet je van intieme luxe.

 

Parijs

Het eerste arrondissement van Parijs is op en top ‘Parisien Chic’. Je vindt er de Champs-Elysées en de Avenue Montaigne, de straat van de grote couturiers. Het kloppen hart van de lichtstad, vlakbij het voormalig koninklijk paleis, bevindt zich op enkele passen van de exclusieve winkelstraat Rue Saint-Honoré. Parijs is bovendien het perfecte decor om te genieten van selecte champagnes en cocktails.

 

Barcelona

In Barcelona genieten fijnproevers van een heerlijke keuken. Laat je verbluffen door de sterrengastronomie en toprestaurants en ontdek de legendarische markt La Boquería. In de omliggende straatjes huist de charmantste kant van Barcelona met de luxewinkels in Passeig de Gracia. De autovrije straatjes van Barrio Gótico zijn bezaaid met leuke boetiekjes en typische restaurants.

 

Venetië

De luxehotels koppelen de charme van weleer aan de fascinerende sfeer van magisch Venetië. Het Canal Grande, de historische vis- en fruitmarkt, het Ca’ d’Oro paleis, het San Marcoplein de Rialtobrug … Stuk voor stuk Venetiaanse iconen. Venetië is trendy en bruist, met veel lokale winkeltjes, restaurants en de beste modeboetieks.

 

Berlijn

De bekende Bebelplatz maakt deel uit van het trendy en historische stadsdeel Berlin Mitte, nabij de boulevard Unter den Linden, de monumentale stadspoort en de Brandenburger Tor. Het classicistische ensemble Konzerthaus, Duitse Dom en Franse dom aan de Gendarmenmarkt was dan weer decor voor talrijke historische films.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze luxe citytrips? Of meer info over New YorkLissabon, Rome, Madrid, Dubai, Keulen, Milaan, Firenze, Wenen, Marrakech of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”date” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” tax_operator=”IN” tax_term=”PAGE TAG” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” related_in_taxonomy=”page_tags” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]