Weekendje weg naar Barcelona, Rome, Lissabon en Praag

Citytrips Transeurope - Barcelona, Rome, Lissabon en Praag | LetsBook.be

Citytrip Barcelona

Easy living, hip én happening. Het schitterende cultureel erfgoed van de geniale architect Gaudí geeft Barcelona zijn unieke aanblik. La Sagrada Familia, Casa Batlló, La Perera en Park Güell zijn slechts enkele voorbeelden. De sfeer is er niet Spaans, maar hartverwarmend Catalaans.

 

Citytrip Rome

Rome is niet alleen een stad van pausen, maar ook van keizers en vooral van intens leven: bella (mooi) en eterna (eeuwig). Het Forum Romanum en het Colosseum, het Vaticaan, de Spaanse trappen vol bloemenpracht, de chique winkels, de terrasjes van Piazza Navona … ‘Non basta una vita’ (één leven is niet genoeg)!

 

Citytrip Lissabon

De volkse straatjes van Lissabon – oh zo authentiek – wisten aan het modernisme te ontsnappen. Voor hoe lang nog? De obsederende klanken van de fado jagen je de rillingen over de rug. Ontdek de glorie van haar roemrijk verleden en haar ontdekkingsreizigers. Slenter door de Alfamawijk, waar de tijd heeft stilgestaan, in scherp contrast met de gedurfde moderne kant van Lissabon.

 

Citytrip Praag

Praag is één groot decor voor een historische film: magisch en poëtisch. Het Oude Stadsplein alleen al maakt een onvergetelijke indruk. Op de Karelsbrug, de romantische wandelbrug over de Moldau, zie je mimespelers en schilders aan het werk. En klinkt er altijd muziek. Praag leeft en zindert van cultuur, omfloerst door een zweem van romantiek, en laat niemand onberoerd.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze leuke citytrips? Of meer info over Londen, Parijs, New York, Amsterdam, Wenen, Venetië, Berlijn, of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Citytrips” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]