Nederlandstalig begeleide groepsreis New York met Jacqueline Goossens

Citytrip New York met Jacqueline Goossens | LetsBook.be

Ontdek de Big Apple met LetsBook.be

Journaliste, auteur en officieel erkende stadsgidse Jacqueline Goossens neemt je tijdens deze Nederlandstalig begeleide groepsreis naar New York vier dagen op sleeptouw door haar lievelingsstad. Ze toont je plekken waar je anders voorbij zou lopen en heeft aandacht voor de nieuwste culinaire trends.

 

[columns] [span6]

Formule

Nederlandstalig begeleid arrangement
5 dagen / 4 nachten
Min. aantal deelnemers: 12

[/span6][span6]

Reisdata

20/04/17-24/04/17
(aankomst Brussel op 25/04/17)

05/10/17-09/10/17
(aankomst Brussel op 10/10/17)

[/span6][/columns]

 

Programma

Dag 1

 

Voorziene aankomst in New York om 11.50 uur plaatselijke tijd. Transfer naar het hotel en check-in. Eerste verkenning met Jacqueline Goossens. Wandeling naar Times Square, Fifth Avenue, Plaza Hotel en de vermaarde Todd English Plaza Food Hall. Om af te sluiten Top of the Rock (inbegrepen): wat een panorama!

 

 

Dag 2

 

Afspraak om 9.30 uur met Jacqueline in de hotellobby. Wandeling naar Bryant Park en bezoek aan de Public Library, Chrysler Building en Grand Central Terminal met o.m. een kijkje in de Great Northern Food Hall – een nieuw culinair initiatief van Claus Meyer (medeoprichter Noma Kopenhagen) –, de Grand Central Dining Concourse met de beroemde Oyster Bar en de Grand Central Market, een gourmet supermarkt. Daarna neem je de metro richting downtown voor een wandeling langs o.m. Wall Street, de Woolworth Building, de 9/11 Memorial en het opvallende station en winkelcentrum ontworpen door Santiago Calatrava.

Wandeling door Tribeca, bekend voor zijn luxueuze loftgebouwen, toprestaurants en jaarlijks filmfestival. Vrije lunch in de Winter Garden met uitzicht op de Hudsonrivier. Keuze te over in Hudson Eats, één van New Yorks fancy food halls, en Le District, een combinatie gourmet supermarkt en restaurants. Verkenning van South Street Seaport en ‘Stadt Huys Block’, New Yorks oudste wijken. Als afsluiter een tochtje met de East River Ferry (inbegrepen) met mooie zichten op het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de skyline van New York.

 

 

Dag 3

 

Afspraak met Jacqueline om 9.30 uur in de hotellobby. Metro naar Brooklyn voor een wandeling langs het elegante 19de-eeuwse Brooklyn Heights, de Brooklyn Heights Promenade met fantastisch panorama op de skyline van Manhattan en de baai van New York. Verder naar Dumbo, bekend voor zijn gerestaureerde loftgebouwen, gelegen tussen de Brooklyn- en Manhattanbruggen en Brooklyn Bridge Park. East River Ferry naar Williamsburg (Brooklyn) voor vrije lunch in Smorgasburg, New Yorks populaire streetfood weekendmarkt gevolgd door een wandeling door Williamsburg. Metro terug naar Manhattan. Je eindigt met een wandeling langs Union Square. Gramercy Park, Madison Square Park, Flatiron en een bezoek een Eataly, het Italiaanse gourmetpaleis van chef Mario Batali.

 

 

Dag 4

 

Voormiddag: fietstocht (inbegrepen) door Central Park en Harlem. Picniclunch in Central Park. Ontmoeting met Johan Halsberghe, succesvolle Belgische chef en traiteur die je verwent met zijn signatuur Callebaut chocolademousse, vorig jaar in New York gelanceerd. Na de vrije lunch verken je de High Line, het populaire lintpark op een voormalig spoorwegviaduct, de wijk Chelsea o.m. Bekend van voor zijn honderden kunstgalerijen, het gourmetpaleis Chelsea Market, het trendy Meatpacking District en de West Village bekend door tv-series als Friends, Sex and the City en Mad About You. Dan volgt nog een verkenning door Soho, Chinatown en Little Italy.

 

 

Dag 5

 

Check-out en vrije dag. Transfer naar de luchthaven per privé autocar en terugvlucht naar Brussel of verlenging van de reis.

 

Organisatie: Transeurope, de citytrip-specialist.

 

Prijs

Vanaf € 1.995* per persoon per arrangement van een tweepersoonskamer. Verdere voorwaarden in ons kantoor.

 

Inbegrepen

 

 

Niet inbegrepen

 

 

(*) De volgorde van de uitstappen, de vluchturen en de keuze van het hotel kan afwijken omwille van externe factoren zonder de essentie van het programma aan te tasten.

 

Inschrijven:

Inschrijven kan in ons reiskantoor in Dendermonde of via mail naar letsbook@letsbook.be met vermelding van voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer, geboortedata van alle deelnemers.

Meer info? Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Ja, ik wil mee naar New York      Meer info   


 

[wp-tiles post_type=”page” orderby=”rand” order=”DESC” posts_per_page=”auto” category=”” tag=”” taxonomy=”page_tags” tax_operator=”IN” tax_term=”Citytrips” offset=”0″ post_status=”publish” ignore_sticky_posts=”false” exclude_current_post=”true” grids=”Drie Gerelateerde Items” small_screen_grid=”Onder Elkaar” breakpoint=”800″ padding=”5″ pagination=”none” grid_selector_color=”#444444″]