Oostenrijk, Frankrijk en Italië: sneeuwpret met Thomas Cook

Wintersport Thomas Cook - Oostenrijk, Frankrijk en Italië: sneeuwpret met Thomas Cook | LetsBook.be

Oostenrijk

Gemütlichkeit. Je vindt het alleen in Oostenrijk en je kunt het niet in één woord vertalen. Het is een zeldzame cocktail van gezelligheid, gastvrijheid en stijl. Combineer dit met het schitterende winterlandschap van Tirol, Salzburgerland of Karinthie, de uitgebreide skimogelijkheden en de uitstekende hotels en je weet meteen waarom skiërs, langlaufers, snowboarders en wandelaars hier elk jaar terugkeren.

 

Frankrijk

Een paradijs voor de wintersporter! Prachtige pistes over meer dan 8.000 kilometer. De grootste skigebieden ter wereld, avant-gardistische infrastructuren, trendy skistijlen en boeiende landschappen. In vele skioorden verblijf je aan de voet of in de nabijheid van de pistes en skiliften. Het wintersportgenot en de sneeuwzekerheid maken Frankrijk tot een populaire wintersportbestemming voor zowel ski-, langlauf- als snowboardfanaten.

 

Italië

Sneeuwzekere pistes onder de Italiaanse zon. Italië bezit alle troeven voor een geslaagde wintersportvakantie: moderne wintersportfaciliteiten in combinatie met goed onderhouden pistes van verschillende moeilijkheidsgraden, de lekkere Italiaanse keuken, adembenemende panorama’s. Italië kent met haar 2 grote bergketens de Alpen en de Dolomieten een grote variëteit van zowel uitgestrekte als kleinere, familievriendelijke skigebieden.

 

Maak een afspraak

Meer weten over deze wintersportvakanties? Of meer info over Duitsland, Zwitserland, Tsjechië of andere bestemmingen?

Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak       Online boeken