In de kijker

Ontspannen op vakantie dichtbij

Vlakbij huis zijn er talrijke leuke plekken te ontdekken. Haal je hart op in regio’s als Normandië, de Champagne-streek, het Zwarte Woud, de Moezel en de Eifel. Of ga voor een fietsvakantie in de Veluwe of de Waddeneilanden.

Zoek & boek bij:

Vakantie Dichtbij Transeurope en TUI | Letsbook.be - Onafhankelijk Reisbureau Dendermonde

Waarom we dit sterk aanbevelen

Fietsen op de Waddeneilanden

Met de neus in de wind fietsen door de duinen of wandelen over schelpenpaden en het brede strand? Dan doe je het best op de Waddeneilanden. Waddeneiland Terschelling bestaat voor 80 % uit natuurlijk duinlandschap. De natuur is er ongerept en puur. Ameland heeft dan weer een grote polder, omzoomd door bossen en mooie duingebieden. De pittoreske dorpen met gezellige restaurants herinneren aan de tijd dat de Amelanders leefden van scheep- en walvisvaart.

Wellness in de Ardennen

De geneeskrachtige werking van het ijzer- en koolzuurhoudend water van de thermen van Spa was al in de 16e eeuw bekend. In de 19de eeuw genoot Spa zoveel faam dat in het Engels ‘spa’ een synoniem werd voor kuuroord. Laat je verwennen in het wereldberoemde kuuroord Spa en vergaap je aan de heerlijke Ardense gastronomie.

Bourgondisch genieten in Limburg

Binnen onze eigen landsgrenzen is Limburg de ideale plek voor wie houdt van de bourgondische levensstijl. Je kan er heerlijk dineren in een gezellige sfeer, relaxen in de tuin en verder wat fietsen, wandelen, winkelen… Ontdek de aantrekkelijke steden zoals Tongeren, Hasselt, Maastricht … En in Lanaken vind je 1.800 km aan bewegwijzerde fietsroutes en 70 km wandelpaden.

Interesse?

Opgelet! Dubbelcheck met ons als je meteen boekt, zodat je kan genieten van de Letsbook-garanties