In de kijker

JOB ALERT! LETSBOOK.BE WERFT AAN

Letsbook.be werft aan met onmiddelijke indiensttreding:

Fulltime Vakantieadviseur / Travel Consultant

Letsbook.be al 20 jaar actief is op zoek naar een gepassioneerde medewerker voor onze vestiging in Dendermonde.

Als Travel Consultant denk je vanuit de klant. Passend advies geven gaat veel verder dan een ‘reisje boeken’. Of het nu over een vliegvakantie, sneeuwvakantie, dichtbij vakantie of cruise gaat, jij bent dé bron van inspiratie voor de klant die op reis wil gaan. Ook na de reis informeer je hoe de reis geweest is en kan je zelfs al meedenken aan een volgende vakantie. Op deze manier willen we onze klanten een unieke vakantiebelevenis bezorgen!

Over de functie
Je onthaalt de klant en luistert naar zijn verwachtingen, je kan perfect detecteren wat zijn interesses en vakantiewensen zijn. Je stelt een gepast reisplan op zodoende aan zijn verwachtingen te kunnen beantwoorden, daarnaast houd je rekening met het budget en licht je hem in over de lopende promoties. Je informeert de klant over de verblijfsmogelijkheden, bestemming, reisdocumenten, verzekeringen, autohuur, luchthavenvervoer en andere reis gerelateerde producten en diensten.
Je werkt nauw samen met de zaakvoerder om de telefonische oproepen en e-mails van onze klanten te behandelen. De klanten kunnen ten allen tijde met zijn vragen bij jou terecht.

Over jou
Een diploma in toerisme en/of werkervaring in een reiskantoor is een plus om jou verder op te leiden en te ontwikkelen tot een echte vakantie expert van Letsbook.be. Jouw dynamische, klantgerichte en commerciële attitude dragen ertoe bij om onze dienstverlening tot in de puntjes te verzorgen en onze bedrijfsdoelstellingen te behalen. Een uitstekende communicatie: je bent in staat om iedere klant verder te helpen, voornamelijk in het Nederlands. Engels, Spaans, Duits of Frans zijn een plus. Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk om een feilloze administratie te kunnen garanderen. Je bent een teamplayer: samenhorigheid en een collegiale werksfeer zorgen voor aangenaam werken binnen onze organisatie. Er wordt gewerkt in vast uurrooster. Er is eveneens zaterdagwerk. Je kan je hier perfect naar regelen.

Pluspunten scoor je ondermeer met:
Ervaring in de reissector.
Zeer goede kennis Office (Word, Excel,…)
Travelnote (boekhoudprogramma) en BTN/JITS/Jil… (reservatiesystemen)
Kennis van Social Media en hier actief het bedrijf in de spotlights zetten.
Wanneer we een evenement hebben je hiervoor vrijmaken en niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.
De wil om opleidingen te volgen om jezelf naar een hoger niveau te tillen.

Over ons
Naast een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, een boven marktcomfort loon, brengt werken bij Letsbook.be vele voordelen, extra’s en FUN met zich mee: Maaltijdcheques, Parkeerplaats, bonusprogramma, personeelsvoordelen op reizen, studiereizen, groepsverzekering een leuke baas die steeds bereid is om een optimale werksfeer te garanderen!

Interesse stuur dan on the double jouw CV door naar letsbook@letsbook.be

Interesse?