In de kijker

Iberostar kan je veilig verwelkomen

Hoe is de beleving vandaag in de hotels van Iberostar? Dit filmpje toont je de inspanningen en maatregelen van Iberostar om je veilig te kunnen verwelkomen. Zodat je ook in deze tijden kan genieten van een optimaal vakantiegevoel.

Waarom we dit sterk aanbevelen

Om je in deze periode veilig en optimaal te ontvangen, heeft Iberostar zijn procedures en protocollen op alle vlakken verbeterd. Hieronder enkele voorbeelden.

Receptie

Al bij het binnenkomen is aan alles gedacht. Zo zijn er onder andere zuilen met desinfecterende handgel, vloerstickers en bordjes als reminder om steeds een veilige afstand te bewaren … Het receptiepersoneel draagt doorzichtige mondmaskers om je met dezelfde glimlach te kunnen verwelkomen.

Inchecken kan trouwens volledig digitaal, op 4 manieren:

  • Via de website iberostar.com
  • QR-code
  • Iberostar-app
  • iPad aan de receptie, volledig ontsmet vóór elk gebruik

 

Restaurant

Aan het buffet worden alle gasten door informatieborden en het personeel er vriendelijk aan herinnerd om de nodige maatregelen te respecteren als je niet aan tafel zit:

 • Draag een mondmasker
 • Ontsmet je handen voor je het buffetgedeelte betreedt
 • Bewaar de nodige afstand

 

Een scherm laat zien hoeveel mensen er in het buffetgedeelte aanschuiven, om zeker te zijn dat het er niet te druk wordt. Zo wordt de nodige social distancing altijd gegarandeerd.

Bovendien ziet het personeel er steeds op toe dat de maatregelen nageleefd worden.

Kamers

De kamers worden met biologisch afbreekbare materialen volledig gepoetst, en daarna nog eens apart behandeld met een zuiverings- en desinfectieapparaat voor de lucht en oppervlakken.

Daarna blijft de kamer nog eens 24 uur gesloten alvorens gasten te ontvangen. Een kamer die vandaag wordt bezet werd dus twee dagen ervoor al gepoetst en behandeld.

Inchecken is daarom pas mogelijk vanaf 15 uur, en op de dag van het uitchecken dien je de kamer vóór 11 uur te verlaten.

Meer info?

Alle corona-maatregelen van Iberostar graag even op een rij? Contacteer ons voor meer informatie.

Interesse?