In de kijker

Fly & drive met huurauto

Geen zin om ‘all the way down’ naar je vakantiebestemming te rijden? Regel vooraf een huurauto ter plaatse en vlieg naar je bestemming. Zo kan je zorgeloos cruisen in Andalusië, Apulia, het zuiden van Griekenland en zelfs in Australië, Zuid-Afrika en Canada.

Zoek & boek bij:

Fly & drive met huurauto Sunny Cars | Letsbook.be - Onafhankelijk Reisbureau Dendermonde

Waarom we dit sterk aanbevelen

All-in autohuur bij Sunny Cars: geen verborgen kosten

Bij Sunny Cars huur je je vakantieauto all-in. En all-in betekent ook écht all in. Je boekt je huurauto voor een heldere prijs waarmee alles van te voren is geregeld en betaald. Dus geen extra kosten en gedoe bij het ophalen van de huurauto. Geen verrassingen bij schade. En niet betalen voor extra kilometers. Je hoeft je geen zorgen te maken over een vergeten verzekering, want alles is geregeld. Alleen voor aanvullende wensen zoals one way huren, het laten afleveren bij het hotel of een kinderzitje kan er een toeslag gerekend worden.

Huurauto Frankrijk

Een rondrit door de Provence in Frankrijk door een prachtig landschap? Heerlijke route om met een cabrio te rijden. Of een route van Bordeaux naar Santiago de Compostela? De leidraad is de klassieke weg die pelgrims vanuit noordelijk Europa liepen.

Huurauto Griekenland

Rondje Corfu? De andere kant van Kreta ontdekken? Of kies je voor een rondreis langs de Griekse cultuur?

Huurauto Italië

Een route door het westelijke deel van Toscane, een streek die het echte ‘Italiëgevoel’ losmaakt. Of van Pisa naar San Remo via prachtige, kronkelige kustwegen en bergweggetjes langs de Italiaanse kust: Pure dolce vita. Ook een tour met de huurauto in Sicilië loont de moeite. Tijdens deze route van meer dan 1.000 kilometer ontdek je de diversiteit van Sicilië. Van drukke strandplaatsen tot natuurgebieden en stille dorpjes.

Maak een afspraak

Meer weten over deze autovakanties? Of meer info over Australië, Canada, Spanje, USA, Portugal, Zuid-Afrika of andere bestemmingen?

Interesse?

Opgelet! Dubbelcheck met ons als je meteen boekt, zodat je kan genieten van de Letsbook-garanties