Thomas Cook cruises laat je zorgen varen

Cruises Thomas Cook | LetsBook.be

Boek eens een cruise: 

  • Vaar de wereld rond terwijl je maar 1 keer je koffer hoeft uit te pakken
  • Ideale en betaalbare familievakantie
  • Ontdek elke dag een nieuwe bestemming
  • Heerlijk niksen met een boek aan het zwembad
  • Laat je bedienen in de vele bars en restaurants

 

Voor elk wat wils

De formules voor cruises zijn zo divers dat we makkelijk iets vinden binnen je wensen en budget. Van zeildriemaster en luxejacht tot drijvend resort met casino en alle entertainment. Ook voor gezinnen een grote aanrader. Ons aanbod cruises brengt je naar de Middellandse Zee, de Caraïben en zelfs naar expedities in Antarctica.

 

Cruise only

Jij kiest je favoriete cruise bij één van de vele rederijen die wij aanbieden en onze cruisespecialisten stellen een mooi pakket samen. We kunnen zowel vluchten, transfers, fooien, drankenpakket en andere extra’s.

 

Mini cruises

Een minicruise is perfect indien je nog nooit een cruise maakte. Of ben je op zoek naar een korte vakantie. Een minicruise duurt 3 tot 6 dagen: ideaal als kennismaking.

 

Begeleide cruises

Reis je graag in groep en heb je graag alles geregeld? Dan is een begeleide cruise iets voor jou. Alles is inclusief: vluchten, transfers, havengelden en alle maaltijden en dranken. Vaak voorzien we ook inbegrepen excursies, met Nederlandstalige reisbegeleiding. Ook aan te raden mocht je voor de eerste keer gaan cruisen.

 

Maak een afspraak

Meer weten over cruises? Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs.

 

Maak een afspraak     Online boeken